Nieuws

 

Nieuwsbrief april 2019

Tip! Klik op het plaatje voor een beter leesbare versie!


Gepost op 02 Apr 2019 door Bestuur


Nieuwsbrief februari 2019


Gepost op 15 Feb 2019 door Bestuur


Poiesz Jeugdsponsor Actie

Poiesz Jeugdsponsor Actie


Gepost op 15 Feb 2019 door Bestuur


Agenda algemene ledenvergadering december 2018


Gepost op 04 Dec 2018 door Bestuur


Agenda algemene ledenvergadering oktober 2018


Gepost op 10 Oct 2018 door Bestuur


Nieuw seizoen 2018/2019 van start

Na een warme zomervakantie zijn we deze week weer begonnen met het geven van trainingen. De trainingstijden zijn gelijk gebleven. Wel kan het zo zijn dat je naar een andere groep bent gegaan.

Als je van peuters en kleuters (dinsdag 15.30-16.15 uur) naar het recreatie turnen groep 2, 3 en 4 gaat veranderen de tijden naar dinsdag 16.15-17.15 uur. Als je van groep 4 naar groep 5 bent gegaan verandert de dag en het tijdstip (van dinsdag 16.15-17.15 uur naar donderdag 16.15-17.15 uur). Als je naar een andere selectie groep bent gegaan heb je te horen gekregen van je train(st)er.

Een overzicht van de trainingstijden vind je hier: http://ogfcontra.nl/trainingstijden.html

Veel plezier dit seizoen!

Gepost op 04 Sep 2018 door Bestuur


Tropenrooster

Wat is het een heerlijk weertje! Helaas is het in de sporthal zo heet geworden dat het niet verantwoord is om te sporten. Omdat we willen voorkomen dat er ongelukken gebeuren is besloten om de lessen voor morgen niet door te laten gaan. Donderdag en vrijdag bekijken we per dag of het verantwoord is om de lessen door te laten gaan. Houd onze Facebook pagina in de gaten voor de laatste updates.

Gepost op 28 May 2018 door Bestuur


Verslag Fun wedstrijd in Drachten

Een hele gezellige en spannende dag op zaterdag 7 april in de sporthal in Drachten, waar vele leden van de recreatie van OGF Contra een leuke wedstrijd hebben gehad. Naast de wedstrijd konden de deelnemers ook springen en gymen op de op de opblaasbare matten.

Er was een 1e prijs voor Chantal Renkema. De andere leden zijn tweede geworden en kregen ook allemaal een medaille, al met al een geslaagde dag.

Bedankt voor de hulp aan Laura de Vries en Noa Westra bij het fun gedeelte. Elisabeth Struijk en Gabriëlla Venema bedankt voor het begeleiden van de wedstrijd.

Gepost op 13 Apr 2018 door Bestuur


Open Fries Kampioenschappen zeer succesvol voor OGF Contra

Wat een mooie sportdag was het zaterdag 31 maart in Surhuisterveen! OGF Contra was met 10 teams vertegenwoordigd op de Open Friese Kampioenschappen.

En zeker niet onverdienstelijk!

Goud was er voor het E jeugd trio Aniek Braam, Hilse van der Woude en Indy van der Meulen. Het D junior Duo Linda Booi en Ilse Dijkstra die daarmee de hoogste middagscore haalden. En met hun laatste wedstrijdoefening het D senior Trio Saskia Sietzema, Imgriet Tabak en Esmee Rijpstra.

Zilver voor het E senior Trio Lucie Hoekstra, Marije Boven en Noa Westra.
En brons voor het C senior Trio Marijke Koen, Dione van Dijk en Lieke Wouda.
Het E senior Duo Mirte Visser en Suzan Roffel kreeg een medaille voor de 5e plaats in deze grote categorie.

Geen prijzen maar wel mooie oefeningen voor het D duo Myrthe en Melissa. Het E senior Duo Geanne en Anouk. Het E junior trio Danique, Else en Lisa. Het C senior Trio Romy, Sanne en Iris.

Bedankt voor alle hulp van de assistent trainers en uiteraard onze juryleden!
Gepost op 13 Apr 2018 door Bestuur


Bronzen medaille voor Thirza Kroes in Wolvega

Afgelopen zaterdag, 24 maart, was er in Wolvega de tweede plaatsingswedstrijd voor wedstrijdgroep drie. Daar behaalde Thirza Kroes een mooie bronzen medaille bij de pupil 2 D3.

De overige dames turnden netjes en belanden vaak net naast het podium.

Na deze wedstrijd is ook de doorstroming naar het Fries Kampioenschap voor deze categorie bekend: Thirza Kroes pupil 2 D3, Iris van der Vinne jeugd1 D2 en Noa Westra pupil 1 D2 hebben zich geplaatst voor het FK. Gefeliciteerd dames!


Gepost op 28 Mar 2018 door Bestuur


OGF Contra plaatst zich voor landelijke halve finales

Afgelopen weekend werden in de Eextahal in Scheemda de Districtskampioenschappen acro gehouden. Vier teams van OGF Contra uit Ureterp deden hier aan mee met als doel door te stromen naar de landelijke halve finale.

Het E jeugd-team Aniek Braam, Hilse van der Woude en Indy van der Meulen namen zaterdag de bronzen medaille in ontvangst na een mooie oefening. Het E senioren team Noa Westra, Lucie Hoekstra en Marije Boven turnden ook een mooie oefening maar behaalden net niet genoeg punten voor het podium, ze werden vierde. Beide trio’s hebben zich hiermee geplaatst voor de landelijke halve finales in mei.

Het D junioren Duo Linda Booi en Ilse Dijkstra lieten een keurige oefening zien, helaas werd één van de elementen afgekeurd. Zij zijn hierdoor eerste reserve voor de finales.

Op zondag trad het C senior trio aan. Marijke Koen, Lieke Wouda en Dione van Dijk lieten na eerste een nette balansoefening ook een keurige tempo-oefening zien en behaalden hiermee de limiet. Ook dit team mag doorstromen naar de landelijke halve finales.


Linda en Ilse, Lucie, Noa en Marije, Indy, Aniek en Hilse


De derde plaats voor Indy, Aniek en HilseDione, Lieke en Marijke

Gepost op 19 Mar 2018 door Bestuur


Gezellige turnwedstrijd in Nieuwehorne

Afgelopen zaterdag hadden de meiden van wedstrijdgroep twee hun tweede plaatsingswedstrijd. Helaas geen medailles mee naar huis genomen maar wel een erg gezellige dag! Een aantal foto's ter impressie met: Bente, Mirte, Eline, Manou, Janneke, Liza, Nienke en Aniek.

Warming-up

Gepost op 14 Mar 2018 door Bestuur


OGF Contra turnsters slepen medailles binnen

Het was afgelopen zaterdag een drukke dag voor OGF Contra, er waren namelijk op maar liefst drie verschillende plaatsen wedstrijden.

Zo werd in Feanwâlden de Friese Kampioenschappen Acro gehouden, 5 teams mochten op de mat verschijnen om hun oefening aan de jury te laten zien en om doorstroming naar de Districts Kampioenschappen veilig te stellen. Doordat er dit jaar maar weinig teams doorstroomden naar het kampioenschap was het een wedstrijd met een hoog niveau. OGF Contra kon zich goed laten zien deze dag, maar liefst drie teams mochten het ere podium beklimmen.

Aniek Braam, Indy van der Meulen en Hilse van der Woude mochten in de ochtend wedstrijd het hoogste podium beklimmen, een mooie gouden medaille en de Friese titel bij de jeugd E Trio’s. Ook in de middag wedstrijd waren er medailles, het D junioren Duo Linda Booi en Ilse Dijkstra werden tweede en kregen een mooie zilveren medaille omgehangen. Bij de E senioren Trio’s was er een bronzen medaille voor Lucie Hoekstra, Marije Boven en Noa Westra. Alle drie teams hebben zich geplaatst voor het Districts Kampioenschap in Scheemda op 17 maart.

In Ureterp werd geturnd door 5 dames bij de wedstrijdgroep 3. De eerste plaatsingswedstrijd voor deze categorie. Er werd goed en netjes geturnd door de dames! Dit leverde een mooie gouden medaille op voor Iris van der Vinne bij de jeugd 1 D2. Brons was er voor Noa Westra bij de Pupil 1 D2. Een vijfde plek mét medaille was er voor Thirza Kroes.

In Meppel kwamen 2 teams van OGF Contra op de mat, hier waren de Provinciale Kampioenschappen C lijn. Geen medailles maar wel mooie oefeningen waarin werd getoond dat er veel vooruitgang is.Hilse, Indy en AniekLinda en IlseLucie, Marije en NoaIrisThirzaNoa

Gepost op 27 Feb 2018 door Bestuur


Ogf Contra doet mee aan de Poiesz Jeugd Sponsor Actie

JAA! Hij is er weer! De Poiesz Jeugd Sponsoractie! Vanaf vandaag is het bij elke Poiesz weer mogelijk om de Jeugd Sponsor Munten te sparen en in te leveren. Ook wij doen weer mee! Wij willen natuurlijk zoveel mogelijk muntjes sparen. Daarom hebben we een leuke actie bedacht:

De drie jeugdleden die de meeste muntjes inleveren mogen mee naar het Poiesz SponsorGala op 20 april a.s. in Leeuwarden. Daarnaast is er nog een prijs, de drie personen die de meeste muntjes ingeleverd hebben winnen een Poiesz Cadeaubon met een waarde van respectievelijk €50,- €25,- of €12,50. Je kunt je muntjes in een gesloten zakje bij de train(st)ers of één van de bestuursleden inleveren. Schrijf wel je naam en het aantal muntjes op het zakje. Wij houden het aantal ingeleverde muntjes dan voor je bij. Je mag zoveel zakjes inleveren als je wilt. De actie loopt tot 8 april, op 14 april maken wij de winnaars bekend. SPAREN MAAR!

--EXTRA MUNTJES VERDIENEN— De makkelijkste manier om extra muntjes te verdienen! STEMMEN! Laat iedereen die je kent via de website van Poiesz Supermarkten op OGF Contra stemmen. De 50 verenigingen met de meeste stemmen aan het eind van de Jeugd Sponsor Actie krijgen 500 sponsormunten extra! Die willen we natuurlijk hebben!!! Iedereen die stemt maakt bovendien kans op Poiesz waardebonnen (deze waardebon kun je dus winnen naast onze eigen actie met de waardebonnen!!).

LET OP: lever geen muntjes van vorige jaren in, deze tellen niet mee en wij als club kunnen gediskwalificeerd worden voor de Jeugd Sponsor actie. Ook worden we dan volgend jaar uitgesloten van deelname!

Gepost op 13 Feb 2018 door Bestuur


Nieuwsbrief OGF Contra februari 2018


Gepost op 13 Feb 2018 door Bestuur


OGF Contra sterk in eigen dorp

In het ‘eigen’ mfc De Wier in Ureterp stonden afgelopen weekend elf teams van OGF Contra op de mat voor hun oefening tijdens het tweede plaatsingsweekend Acro D en E.

Onder toeziend oog van vele toeschouwers en een kundige jury lieten de teams verdeeld over diverse niveau’s prachtige oefeningen zien. Dat het thuisgevoel meewerkte, bleek tijdens de prijsuitreiking. Maar liefst zeven keer mochten de teams het erepodium betreden.
Op zaterdag waren dat bij de E-senioren de trio’s Selina Bruinsma, Kristine van der Woude en Eline van Breden. Zij mochten het hoogste podium beklimmen en de gouden medaille in ontvangst nemen. Zilver was er voor het duo D-junior Linda Booi en Ilse DIjkstra, het E-senior duo Mirte Visser en Suzan Roffel, het E-jeugd trio Indy van der Meulen, Hilse van der Woude en Aniek Braam en het E-junioren trio Danique Jongsma, Lisa van der Vinne en Else Brink. Voor het D-senioren duo Melissa Meijer en Myrthe Hallema was de bronzen medaille.
Op zondag was het de beurt aan het E-senioren trio Lucie Hoekstra, Marije Boven en Noa Westra. Ook zij lieten een prachtige oefening zien welke werd beloond met een gouden medaille.Gepost op 30 Jan 2018 door Bestuur


Een druk turn- en acroweekend.

Afgelopen weekend waren er 2 wedstrijden voor de turnsters OGF Contra!
Aaldries en Gabriella waren met de turnsters van wedstrijd groep 2 in MFC de Wier. Keurige oefeningen met soms een klein schoonheidsfoutje, Eline mocht een medaille halen voor de 4e plaats bij de Instap D2!

De C lijn acro mochten in Sneek hun kunsten laten zien bij de trio's senioren onder begeleiding van Anneke. Voor de meeste dames voor het eerst in de C lijn. Mooie oefeningen waarin was te zien dat er veel vooruitgang is geboekt!

Uiteraard ook een woord van dank voor alle vrijwilligers en juryleden die ons vandaag ondersteund hebben!De turndames uit wedstrijd groep 2.Janneke en Eline


Romy, Iris en Sanne & Dione, Lieke en Marijke

Gepost op 22 Jan 2018 door Bestuur


Eerste acro weekend is een feit

Het eerste acro weekend van 2018 is een feit. 12 teams van OGF Contra hebben zich gepresenteerd op de vloer in Surhuisterveen ( waarvan 1 alleen uitstrekken ivm blessure).
Medailles waren er zaterdag voor ZILVER D junior Linda en Ilse. BRONS was er voor E junior Danique, Lisa en Else. E senior Mirte en Suzan en D senior Melissa en Myrthe Brons. Op zondag een ZILVEREN medaille voor E Senior Lucie Marije en Noa.

Bedankt trainers, assistent trainers en juryleden voor jullie bijdrage! Op 27 en 28 januari is het volgende wedstrijd weekend voor deze dames in MFC de Wier in UreterpGepost op 16 Jan 2018 door Bestuur


Oud turnster Lisa van Rozen in de zaal

Lisa van Rozen zit al sinds haar vijfde op turnen, en heeft dat ook bij OGF Contra gedaan. Nu turnt ze al een aantal jaren mee in de hoogste divisie van Nederland. Haar grote droom is meedoen aan het WK en de Olympische spelen. Heel bijzonder dat ze haar wedstrijden ook dit seizoen weer onder de naam TSH/OGF Contra gaat turnen.
Momenteel zit Lisa met de turnsters van TSH en de trainers Gerben en Janneke Wiersma in Dallas bij de topturnster Nastia Liukin en haar trainers.

Ook was Lisa 16 december bij ons in de zaal. Even gezellig kletsen met veel oude bekenden, gezellig dat je er was Lisa!

Onderstaand een bericht uit de nieuwsbrief van Topsport Noord en een foto van Lisa bij OGF Contra.
NieuwsberichtLisa in Ureterp met gymnasten van OGF Contra

Gepost op 20 Dec 2017 door Bestuur


Kerstvakantie

Alvast prettige kerstdagen en een sportief 2018!
Deze week zijn er nog lessen, daarna hebben we vakantie van 23 december 2017 tot en met 7 januari 2018. Tot volgend jaar!Gepost op 18 Dec 2017 door Bestuur


<< Previous 1 2 3 Next >>

Powered by CuteNews
 
       
 
OGF Contra